Partners

ViniQ Events, Mechelen

Samenwerken met Viniq Events staat voor service en kwaliteit. Zij zorgen voor de opbouw en materialen voor uw evenement die in combinatie met healthy food van Soupa Doupa een geslaagd evenement neerzetten. Een fijne partner die een evenement ViniQ maakt. www.viniqevents.nl

Magic is
something we
make

Het Kookpodium, Beek

Samen met Heleen Lucassen van Het Kookpodium hebben we heel wat uurtjes in de keuken gestaan. Echt terug naar de basis; hoe maak je een klassieke bouillon, en dan daarop verder borduren; hoe maak je de voor ons perfect bouillon? En welke frambozenazijn kun je het beste gebruiken voor de dressing? Moet er meer of minder ananas in dit sapje? Heleen is een echte tovenaar met smaken en heeft ons dan ook zo veel geleerd. Telkens gaan we in alle gerechten terug naar de basissmaken; zoet, zuur, zout, bitter, en umami. Wat is het heerlijk om alles op te bouwen vanuit je eigen visie over eten; lekker, puur, geen enge toevoegingen maar slimme ingrediënten. De smaak en het DNA van het Kookpodium zit dan ook verweven met Soupa Doupa. Hongerig naar meer? Wekelijks worden er geweldige workshops gegeven. Voor meer info, zie: www.kookpodium.nl.

Kippentuin, Born

Helaas kunnen we niet alles gebruiken van de ingrediënten die we binnen krijgen; er gaat altijd wel een kontje komkommer, een aardbeienkroontje, of een slap blaadje sla richting de prullenbak. Dit terwijl we echt, echt niet houden van foodwaste. Gelukkig hoeft Van Gansewinkel hiervoor niet bij ons te komen, wij brengen het zelf namelijk met veel plezier naar de kippetjes van de Kippentuin in Born. Heerlijk om te zien hoe de schil van een mango nog helemaal kaalgepikt wordt, voordat hij de compostbak in gaat. Nee, hier gaat niks aan verloren. En de kippetjes zelf? Na een relaxed leven vol ruimte en natuurlijk eten, worden ze bij ons gebruikt voor de soep. Dat is pas het cirkeltje rond recyclen.

Jakobus en Corneel, Hasselt

Onze hele huisstijl (met ons vrolijke logo) zijn gemaakt door Jakobus en Corneel in Hasselt. www.jakobusencorneel.be

Rockateer, Holtum

Als je je afvraagt wie toch al die mooie foto's voor onze site heeft gemaakt, verwijzen we je graag door naar Rockateer; www.rockateer.nl. Super professioneel en met heel veel passie zijn onze soepjes als ware supermodellen vastgelegd.

Creative Pineapple, Maastricht

De creatieve en social media geest (online) is Creative Pineapple. Zij weten als geen ander hoe de stijl van Soupa Doupa consistent kan worden doorgevoerd op alle kanalen. Daarnaast zorgen ze ervoor dat de klant een duidelijk beeld heeft van hetgeen Soupa Doupa voor jou kan betekenen. www.creativepineapple.nl