Waar

Niks is te gek voor Soupa Doupa. Wij verzorgen healthy food op jouw locatie of op onze unieke en inspirerende (evenementen) locatie. Soupa Doupa houdt graag rekening met jouw wensen en ideeën, maar denken en zoeken ook graag naar oplossingen op maat.

Sittard

Sittard een stad gelegen in Zuid-Limburg. Deze regio staat voornamelijk bekend om het bourgondische leven. Niet heel gek dus dat Soupa Doupa hier gevestigd is. De stad heeft alles waar je naar op zoek bent. Je kunt er een hapje eten & drinken, de historie bekijken en gezellig winkelen. We zouden het natuurlijk heel leuk vinden om jou te mogen ontvangen in ons lunchcafé! Dan zorgen wij dat jij weer met een dosis vitamines, fris en fruitig onze locatie verlaat.

Where
can you
find us?

Locatie Wood15

Onze locatie is geen standaard locatie. Wood15 is een omgetoverde fabriek waar je met veel energie op je bmx/mountainbike mag springen om te laten zien wat je kunt. Een sportieve en inspirerende locatie dat gezondheid en sportiviteit uitstraalt. De combinatie wood15 en Soupa Doupa zorgt voor een healthy lifestyle. Wij hebben hier niet alleen ons Soupa Doupa lunchcafé, ook kunnen wij deze locatie omtoveren tot een evenementenlocatie! Een locatie met een goede sfeer, veel ruimte en genoeg parkeermogelijkheden.

Voor catering geldt: anytime, anyday!