eat good, feel good, do good

Als foodlover & optimist had Ellen Schreuders het na 10 jaar in de foodindustrie wel gezien: Al dat gerommel met eten, enge toevoegingen en alleen maar focus op de prijs; niet mijn wereld.

“Ik ben gek op lekker eten, écht eten, dat met aandacht bereid is. Dat lekker is en iets goeds voor je doet. Hoe fijn zou het zijn als een lokale cateraar hier iets in zou kunnen betekenen? Zo ontstond het idee voor Soupa Doupa. Maar dan moest het ook niet gewoon een leuk bedrijf, maar een super duper leuk bedrijf worden; vandaar de naam Soupa Doupa!”

“In 2015 startten we met onze catering voor bedrijven, zoals lunches en ontbijtjes. Daarnaast volgden al snel verschillende festivals met onze foodtruck, zoals Groove Garden, Rock Werchter, Pop on Top en zelfs Tomorrowland, waar we sinds 2019 al 3 stands hebben”.

Inmiddels groeide Soupa Doupa van een ‘one woman show’ naar een echt bedrijf. Een flexibel team van enthousiaste Soupa Doupa’s staat klaar om je bedrijfsfeest, lunch, borrel of welke gelegenheid dan ook te verzorgen.

Uiteraard verliezen we hierbij onze missie nooit uit het oog; eat good, feel good, do good! Ons lekkere home made eten, met ingrediënten uit de buurt, focus op groenten en fruit met oog voor detail, zorgt ervoor dat we al heel wat mooie klanten mochten bedienen.

team

Wij bereiden met passie en presenteren met trots ♥.

‘It’s not easy being green’

...zei Kermit de Kikker jaren geleden al. Maar Soupa Doupa is dol op een uitdaging! We gaan heel ver om onze voetafdruk zo klein mogelijk te houden. Zo werken we bijvoorbeeld enkel met bio plastic. Al onze verpakkingen mogen dus gewoon in de groenbak!

wat onze klanten zeggen

onze referenties