Over Ons

Mijn naam is Ellen Schreuders, 32 jaar oud, horecadochter, optimist & foodlover. Na 10 jaar in de foodindustrie te hebben gewerkt, had ik genoeg gezien. Al dat gerommel met eten, enge toevoegingen en alleen maar focus op de prijs; niet mijn wereld. Ik ben gek op lekker eten, ècht eten, wat met aandacht is gemaakt, lekker is en iets goeds voor je doet. Bovendien miste ik hier in de buurt een plek waar ik iets gezonds zou kunnen afhalen als je zelf geen zin of tijd hebt om te koken.

Zo is het idee voor Soupa Doupa ontstaan; een plek waar je een lekkere ouderwetse maaltijdsoep, een stevige salade of een hip sapje kunt krijgen. Omdat we nogal wat ruimte (en gaspitten) nodig hebben, is het ideaal dat we gebruik kunnen maken van de keuken van de oude koksschool op de Kleine Steeg. Zomer 2015 zijn we dan ook echt gestart met Soupa Doupa; festivals, lunches voor bedrijven en gezonde partycatering.

Onze maaltijdsoepen worden gemaakt op basis van onze huisgetrokken bouillons, zonder pakjes, zakjes, smaakversterkers en andere enge zaken.

Soupa Doupa komt van Super Duper; de overtreffende trap van super. Onze home made soepen, sappen en salades staan dan ook voor:

  • Soupa gezonde lunches, maaltijden en tussendoortjes
  • Soupa natuurlijke ingrediënten uit de buurt & uit het seizoen
  • Soupa vers, lekker en home made Soupa gezond: minder koolhydraten, meer groente & fruit
  • Soupa open over ingrediënten, herkomst en allergenen
  • Soupa verantwoord: biologisch afbreekbare verpakkingen

Kermit de Kikker wist het jaren geleden al "It's not easy being green". Maar Soupa Doupa is dol op een uitdaging! We gaan heel ver om onze voetafdruk zo klein mogelijk te houden; zo werken we enkel met bio plastic. Al onze verpakkingen mogen dus gewoon in de groenbak!


Hoe & Waar?

We werken vanuit de keuken van het oude DaCapo college aan de Kleine Steeg 13 in Sittard. Daarnaast hebben we een uberhip lunchcafé in Wood15. Kom langs of bel voor een voorstel op maat voor jouw lunch of feestje!

Contact

Soupa Doupa
Kleine Steeg 13, Unit 23
6131KJ Sittard

046-426 4141
info@soupadoupa.nl

KvK 63359782
BTW Nummer NL159335930B01
Triodos NL78TRIO0390923087