Agenda

Soupa Doupa is regelmatig te vinden op festivals en evenementen, of verzorgen we de catering op locatie. Op die dagen zijn we soms wat minder flexibel met bezorgen, maar bel ons en we vinden een oplossing!


Sint Rosa Festival, 26 t/m 28 augustus

Dit hele weekend kun je elke avond gratis (!) komen swingen op Tyfoon, Nielson, Rowwe Heze... En daar krijg je dorst van. En honger. Enter: Soupa Doupa. Een heel plein van foodtrucks gaat je voorzien met food for the soul. Vrijdag en zaterdag vanaf 18:30u, en zondagmiddag vanaf 14u. Kom elke avond voortijdig je kater bestrijden met ons soupafood en dan zien we je de volgende dag weer fris en fruitig terug!

Op de volgende evenementen heeft Soupa Doupa al mogen staan:

Tomorrowland

We staan niet om veel festivals, maar de heilige graal van de festivals wilden we zeker niet overslaan. Tienduizenden People of Tomorrow van over de hele wereld voorzien van ons Soupafood, wat een ervaring. Kom je ons opzoeken op Dreamville?

Groove Garden

Uiteraard staat Soupa Doupa op het meest groovy feestje van onze provincie! We verkopen heerlijk vers fruit, zalige salades en natuurlijk soep (maar laten we hopen dat het daarvoor te warm is :-)). Kom je ons opzoeken op het Wat the fork festival; de spetterende food truck area van Groove Garden? Groovy baby!

Pop on Top

Yes! Soupa Doupa is paraat op de mooiste festivallocatie van Nederland; bovenop de Cauberg is het gezelligste festival van het zuiden. Tussen het rocken met Rowwen Hèze en Di-rect en het hakken op Mental Theo kun je je dorst komen lessen met een heerlijke smoothie


Interior Days

Tijdens dit weekend is er in de prachtige hoeve van Merode in Lanaken weer vanalles te zien en te beleven; inspirerende woonideeën, luxe auto's, sieraden en heerlijke lifestyle inspiratie. Soupa Doupa zorgt voor gezonde hapjes en drankjes!

Sint Rosa Festival

Op zondag 30 augustus op het alternatief foodplein bij de Schootsvelden, samen met nog een heleboel heerlijke foodtrucks. Komt genieten, de entree is gratis!

Rock Werchter

25 t/m 28 juni zorgen we voor frisse smoothies en verkoelende fruitsalades op Rock Werchter.

Pop on Top

30 mei zorgen we voor frisse smoothies en verkoelende fruitsalades op Pop on Top op de Cauberg in Valkenburg.